GunillaBladet November 2021 nr 289

OVK genomfördes under vecka 47!
Det blev ett sämre resultat än väntat vilket innebär att de lägenheter som fått anmärkningar kommer att få ett besök till!  Till glädje så kunde kontrollen göras i de flesta av våra lägenheter. Några anmälde sin bortavaro och de kommer att få ett besök efter Trettonhelgen! Det kommer att delas ut ett brev till de medlemmar där det behövs göras ny kontroll av ventilationen! Förhoppningsvis blir det då ett godkännande så att Stockholm Stad får den informationen från vår ”sotare”. Just nu står Brf Gunilla som icke godkänd.

CYKLAR/LEKSAKER SNÖRÖJNING = en omöjlig kombination!
När (och om) det första riktiga snöfallet kommer och det blir dax för våra snöröjare uppstår det problem för dom om cyklar och leksaker finns kvar! Ta gärna hand om era saker redan nu!

SPELA PINGIS
Det finns en lokal med pingisbord, racket och bollar i vår förening. Troligtvis blir det ett nytt bord i början av nästa år. Nyckel erhålles mot deposition.