Gunillabladet 130826

NY FASTIGHETSSKÖTARE
Från och med augusti är Micke vår nya kontakt hos EFS. Du når honom på: 070-831 24 31
samt kan träffa honom måndagar och fredagar i Expeditionen kl. 07.00-07.30.

BASTU
Bastun med tillhörande utrymmen är till för föreningens medlemmar. Självklart får du som medlem ta med vänner till bastun, men dessa får inte vistas där själva! Tänk på att bastun bekostas av alla medlemmar och vid missbruk kommer styrelsen att ta bort tillgången för de medlemmar som missköter sig.

Styrelsen har även beslutat att om inte bokad tid är i bruk inom 30 minuter så avbokas tiden och nästa medlem får därför tillgång till bastun.
ÅRSSTÄMMA
Datum för årsstämman är söndagen den 27 oktober kl. 16.00 i föreningens lokal på baksidan av port 33.
Blir vi fler än 60 medverkande kommer vi att boka en annan lokal. Styrelsen välkomnar alla medlemmar.
ENKÄT TVÄTTSTUGA
En enkät har publicerats på hemsidan. Har du inte fyllt i den kan du göra det här: Enkät

Du kan även fylla i enkäten på Facebook. För dig som saknar tillgång till internet finns enkät att hämta under expeditionstid i Expeditionen. Enkäten finns upplagd till och med 30 september 2013. Tack på förhand.
GRILLA
Grilla får man endast göra på avsedd grillplats. Att elda i öppen grill (liknande öppen spis) är förbjudet.
CYKLAR
Den 4 september kl. 19 finns det chans för den som önskar att lägga slutet bud på de cyklar som togs i förvar under februari. Cyklarna finns förvarade i källarlokal vid port 35. Lämna bud i kuvert. Välkommen!
PÅMINNELSE! MILJÖSTUGA OCH HUSHÅLLSSOPOR
Under en längre tid har medlemmar slängt hushållssopor i föreningens papperskorgar på gården, på marken samt i behållaren för återvinning av plast. Släng dina hushållsopor i luckan i väggen inne i miljöstugan så undviker vi risken för skadedjursangrepp såsom råttor.
Miljöstugan är INTE något grovsoprum! Renoveringsmaterial, gamla möbler och annat skrymmande material måste DU själv lämna på närmaste återvinningsstation ex. Lövsta.

Det är gratis för dig som privatperson att lämna skräp och annat avfall på alla återvinningscentraler.

Om vi inte respekterar reglerna för miljöstugan så måste vi HÖJA AVGIFTEN för att kunna anlita fastighetsskötaren oftare samt för bortforsling av material. Varje gång någon lämnar saker i miljöstugan som egentligen ska lämnas på återvinningsstation så kostar det föreningen ca 3 000:-. Tänk på att detta händer varje vecka, det är dyrt för alla medlemmar.