Gunillabladet 120817

HÖSTÄDNING

Den 8 september är det höststädning. Vi möts vid grillplatsen klockan 10. Vi bjuder på korv och fika för alla som hjälper till.

MYROR PÅ LEKPLATSEN                                 

Då vi har haft problem med myror på lekplatsen så har denna sanerats under vecka 32.

MILJÖSTUGAN

Det har varit problem med avfallssorteringen i miljöstugan. Var snälla och kasta inte hushållssopor och kläder i sorteringskärl för plast, kartong och papper. Det kostar föreningen extra avgifter då detta sker och vi vill undvika att höja månadsavgiften pga. detta. Hushållsopor kastas i luckan i väggen längst in i miljöstugan. Föreningen har inget tillgängligt grovsoprum, därför måste alla medlemmar själva se till att kasta sådant på närmsta miljöstation. Tack för er förståelse.

PUB-KVÄLL

Säsongens första PUB-kväll går av stapeln den 6 september i festlokalen klockan 19, välkomna!

BASTUN

Styrelsen har rensat upp i bastun och köpt in nya kuddar, blommor och gardiner. En storstädning anordnades då medlemmar inte städat efter sig vid nyttjande av bastun. Styrelsen uppmanar alla medlemmar som använder bastun att städa den efter nyttjande. Trivselregler sitter nu tillgängliga i varje rum och nytt städmaterial har köpts in.

MOTORFORDON PÅ GÅRDEN

Motorfordon får inte parkeras på gården. Gratis MC/moped parkering finns nu upplåten på p-plats 49 samt på asfaltsutrymmet bakom port 35. Kom ihåg att det är boendes ansvar att besökande inte parkerar/kör på gården.

BARNVAGNAR

Barnvagnar får inte parkeras i trapphusen eller i källargångarna då räddningstjänst måste kunna ta sig fram vid olycka. Vi har särskilda barnvagnsförråd i anslutning till port 29 och port 13. Använd dem. Tack på förhand.