Gunillabladet Juni 2014

Fönsterprojektet går vidare
Stämman gav styrelsen ett tydligt mandat att fortsätta med arbetet med fönsterbytet. Vi arbetar för närvarande med att träffa konsulter/projektledare som skall driva projektet och ta fram upphandlingsunderlag.

Nya grillplatser anläggs på gårdarna!
På båda gårdarna kommer det att anläggas grillplatser som en del av styrelsens arbete med renovering av gårdarna och ökad trivsel i föreningen. Med anledning av hälsoskäl och dåligt lukt från tändvätska kommer möjligheten att tända grillkolet med hjälp av elektricitet finnas då vi kommer att förbjuda användning av tändvätska. Kom ihåg att enbart kol får användas och förbränning av all annan material är förbjudet! Även kvistar från träden på gården är förbjudet! Överblivet kol skall tas bort från grillen och kastas på anvisad plats när du är klar!

Bilder på grillarna kan du se här:

https://www.google.se/search?q=Buschbeck+Venedig&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=yMCiU5K-GeP8ywPcn4C4Cw&ved=0CCAQsAQ&biw=1920&bih=955
Bokningscylindrar till tvättstugan
Din bokningscylinder flyttas till parkeringstavlan om den står fel. Kolla gärna där om du inte hittar den på bokningstavlan. Enbart fastighetsskötaren och styrelsemedlemmar kan flytta den när den står fel, ingen annan utan tillgång till huvudnyckel kan flytta din cylinder.

Lekanda barn!

Vi vill uppmana alla medlemmar att vara försiktiga när de kör in på gården. Vi har flera dussin barn som leker på gårdarna och cyklar runt husen. Var därför mycket försiktig när du kör in på gården. Maxfart är gångfart!

Semestertider

Styrelsen uppmanar medlemmarna att vara uppmärksamma på om det rör sig obehöriga i området och om du reser bort kan du be grannen att stoppa ner ev post som sticker upp ur brevlådan – minskar inbrottsrisken.

Barnvagnsrummen

Var vänlig märk din barnvagn då vi kommer se över rummen i höst och rensa till våren 2015.

OBS! Knyt soppåsen innan du kastar den i kärlen. Släck lampan efter dig i soprummet. Du får inte kasta fimpar, snus och annat skräp från balkongen och om du gör det så riskerar du böter. Du får heller inte fimpa på gården – kasta den på lämplig plats eller ta med den hem. Det är lyhört i våra lägenheter och grannen kan störas. Släck också ljuset bakom dig när du lämnar garaget!