Gunillabladet 131028

INBROTTSFÖRSÖK/VANDALISERING AV BILAR
Några bilar har under oktober månad haft inbrottsförsök. Styrelsen uppmanar till uppmärksamhet när personer rör sig på parkeringsplatsen. Om du ser ett inbrott eller annat misstänkt kontakta alltid polisen.

LÅSTA PORTAR
Av säkerhetsskäl och i förebyggande syfte har styrelsen beslutat att låsa portarna för att minska risken för inbrott. Datum är inte bestämt men vi kommer att sätta upp information i portarna en vecka in portarna låses.

Detta innebär att ni/era barn behöver ha med sig nyckel för att komma in i porten. Styrelsen uppmanar alla att stänga källardörrar och portar efter sig så att tjuven inte kommer in. Saknar du/ni nyckel kontakta styrelsen.

Om ni reser bort en längre tid se till så att någon ser efter er lägenhet medan ni är borta.

Ni kan även hjälpa varandra genom att:
– putta ner grannens post genom brevlådan om den hänger utanför
– ta en extra tur upp i trapphusen, över gårdar och parkering samt nere i källarkorridorerna lite då och då
– något som inbrottstjuvar inte tycker om är mycket folk som rör sig på gårdarna, ännu värre är det om någon ser dem – så säg gärna hej till alla du möter på gårdarna!

CYKLAR
Cyklarna stående på gården måste tas in för vinterförvaring i cykelrummen senast den 17:e november. Cyklarna måste tas in för att underlätta för snöröjningen i vinter.

GRILLAR
Du som har grill på grillplatsen eller på gården måste också ta in den för vinterförvaring senast den 17:e november. Den får inte förvaras i vare sig barnvagns rum eller cykelutrymme. Den ska förvaras i ditt eget källarförråd.

BRANDSÄKERHET – BASTUN
Föreningen har anlitat en brandkonsult som gått igenom brandsäkerheten. Brandkonsulten tittade i stort sett på föreningens gemensamma lokaler. En omedelbar åtgärd är att bastuns spis inte längre får användas och därför kommer den att göras obrukbar.

ORDFÖRANDE TACKAR
Jag vill tacka alla för den tid jag suttit i styrelsen då jag avgick vid stämman. Det har varit en utvecklande och rolig tid i mitt liv som jag kommer att minnas med värme. Kanske kikar jag förbi på någon PUB-kväll.

Hälsningar, Irene